x

GİZLİLİK VE KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİN KORUNMASI

 

İnternet sitemize üye olmak için girmiş olduğunuz tüm bilgiler, Kişisel Verileri Koruma Politikamız gereği korunmakta ve yalnızca işlenme amacına uygun şekilde kullanılmaktadır.

Üye olurken verdiğiniz tüm bilgileri değiştirebilirsiniz. Üye giriş bilgilerinizi güvenli koruduğunuz takdirde başkalarının sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Bu amaçla, üyelik işlemleri sırasında 128 bit SSL güvenlik alanı içinde hareket edilir. Bu sistem kırılması mümkün olmayan bir uluslararası bir şifreleme standardıdır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel verilerinize ilişkin hak ve yetkileriniz hakkında bilgi sahibi olmak için işbu metni okumanızı ve okuyup anladıktan sonra, kişisel verilerinizin aşağıda belirttiğimiz kapsamda işlenmesine, muhafaza edilmesine ve aktarılmasına açık rızanız bulunması halinde Kişisel Verilerin Korunması hakkında hazırladığımız başvuru formunu doldurarak onaylamanızı rica ederiz.

 

Ödeme / Kredi Kartı Güvenliği

www.tergan.com.tr Güvenli Ödeme Sistemi ile müşteri arasında gidip gelen bilgilerin güvenliği, SSL (Secure Socket Layer) adı verilen bir katman tarafindan sağlanmaktadır. 128 Bit SSL sertifikalı Ödeme Sistemimizde, Kredi Kartı bilgileriniz ya da bilgilerinizin herhangi bir parçası kaydedilmemektedir ve kredi kartınızı size tahsis eden banka haricinde hiç bir kişi tarafından kart bilgilerinize erişilememektedir. Kredi Kartı bilgileriniz, güvenli bölgede girilip doğrulandıktan sonra bankanızın onaylama sistemine gönderilir ve bankanızdan gelen onay ile ödemeniz gerçekleştirilmiş olur.

 

Elektronik İletiler Ve Pazarlama Yöntemleri

Kabul etmiş olmanız halinde size doğrudan pazarlama yöntemleriyle (ör. Telefon, e-posta, SMS, sosyal ağlar, posta) TERGAN ‘ın ürün ve kampanyaları için güncellemeler ve teklifler sunabiliriz.

Bu çerçevede ürün ve hizmetlerimizi belirlemek, isteklerinize uygun hale getirmek ve bir araya toplamak; fiyatları belirlemek ve ilginizi çekebilecek indirimler sunmamıza yardımcı olmak amacıyla tarafımıza verilmiş olan diğer kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

Kampanya ve duyuru abonelik iptali için epostaların altında bulunan çıkış linklerini kullanabilirsiniz.

 

Geri Bildirim